Tijdens ons bezoek afgelopen jaar aan Jura Zwitserland rolde de 4 miljoenste Jura machine van de band. De bekendmaking liet nog even op zich wachten want als primeur heeft Jura hiervoor een nieuw top model uitgebracht, de nieuwe Jura Z6 Carbon Special Edition!

Tegelijkertijd lanceerde Jura als eerste fabrikant van volautomatische koffiemachines een eigen Jura applicatie / app waarmee u uw machine kunt programmeren en in de toekomst mogelijk zelfs mee kunt bedienen! De app was al enige tijd beschikbaar voor de Jura Professional lijn maar kan nu ook op de nieuwste huishoudelijke modellen gebruikt worden. Dit maakt het afstellen en onderhouden van uw machine nog eenvoudiger!

Sinds het begin van de jaren 1990 JURA Elektroapparate AG heeft consequent is gericht op automatische koffiemachines en het opbouwen van de internationale markten. De lancering van de eerste IMPRESSA in 1994 betekende het begin van een wereldwijde succesverhaal. Opgericht in 1931 en momenteel actief in 50 markten, het bedrijf is nu synoniem met perfecte koffiespecialiteiten, vers gemalen en vers gehaald bij de aanraking van een knop.
De viermiljoenste automatische koffiemachine onlangs de fabriek verliet. Dit indrukwekkende track record maakt JURA een expert in grootschalige productie en biedt een garantie voor de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van al haar producten.

JURA is de enige fabrikant in de sector zich uitsluitend richten op automatische specialty koffiemachines. Deze expertise heeft de traditionele Zwitserse bedrijf een wereldwijde innovatieleider als de marktleider in het premium segment gemaakt.

Het hoofdkantoor van het bedrijf zijn in Niederbuchsiten (Solothurn), Zwitserland, waar gespecialiseerde teams van ingenieurs, technici en ontwerpers werken aan de innovaties van morgen. Zij voeren de strengste controles in hun laboratoria om maximale kwaliteit te waarborgen. Het gehele JURA assortiment is een combinatie van ervaring, deskundigheid, Zwitserse engineering, precisie en passie opgedaan door meer dan 20 jaar onderzoek en ontwikkeling. Hebben geproduceerd vier miljoen machines, onze missie is duidelijk: om het perfecte kopje koffie te maken – vers gemalen.

 

4 miljoen Jura volautomaten