Onze diensten

Als importeur van vooraanstaande Italiaanse merken espressoapparatuur is het onze plicht de aftersales ook goed te regelen. Zo worden de afgeleverde espressomachines (nieuw of occasion) voorzien van garantie uit eigen bedrijf en door onszelf in het Nederlands geschreven handleidingen, schoonmaakadviezen en tiplijsten. Deze informatie is weliswaar veelomvattend, maar daarmee helpen wij u uw mooie espressomachine of Jura te beschermen tegen verkeerd gebruik of achterstallig onderhoud. 

"Zelfs na 32 jaar technische diensten leren wij nog wekelijks iets bij"

Het perfecte kopje koffie haalt u natuurlijk uit een zorgvuldig onderhouden machine. Dit verschilt enorm per systeem, locatie en gebruik.
Maar één ding is zeker: wij gaan voor een optimale staat, het mooiste koffieresultaat
en de uiterst haalbare levensduur van uw machine.

Espressomachines

Espressokoffie is sinds 1988 onze passie, die wij met veel plezier in de praktijk brengen in ons serviceatelier. Het perfecte kopje komt alleen uit een machine die met zorg en aandacht wordt onderhouden en tot in perfectie is afgesteld.

Wij bieden service aan o.a. Isomac, Bezzera, ECM, Rocket, BFC, Vibiemme, MyWay, Rancilio, QuickMill 
en Faema.

Volautomaten van Jura

Als geautoriseerd Jura Premium Servicepartner zijn wij het contact en servicecenter voor Midden-Nederland. Onze monteurs kennen ieder type Jura-machine van 
A tot Z. 

Uw Jura-machine wordt dan ook met zorg en aandacht behandeld en weer in uitstekende staat aan u meegegeven. 

Uw Jura staat normaal gesproken binnen
5 werkdagen weer voor u klaar.

Onderdelen assortiment

Van schroefjes en rubbers tot complete boilers en printplaten. Door onze eigen import van espresso- machines en onderdelen, kunnen wij in de meeste gevallen reparatie en onderhoud zeer snel voor u uitvoeren.

Onderdelen los aanschaffen behoort ook tot de mogelijkheden.

Heeft u een vraag over service en onderhoud?

Bent u benieuwd wanneer uw machine zijn onderhoudsbeurt nodig heeft? Of heeft u het idee dat uw machine achteruitgaat? Twijfel dan niet om onze monteurs om advies te vragen!

Teus Bijlsma
Hoofdmonteur -
Jura Servicemonteur
Sandro Mascilongo
Eigenaar &
Espressomonteur
Arturo Pizzuto
Espressomonteur
Johan Timmer
Espressomonteur

Servicetijden

Servicetarieven

Om snel te kunnen handelen, hebben wij vrijwel alle mogelijke onderdelen van de door ons verkochte merken apparaten op voorraad. Het kan zijn dat we iets specifieks moeten bestellen, maar in de meeste gevallen is uw machine binnen 5 werkdagen weer klaar om opgehaald te worden in een van onze filialen.

Wij proberen u altijd zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de status van de reparatie. Komen wij naast het gevraagde onderhoud of de aangegeven storing meer punten van aandacht tegen of heeft uw reparatie vertraging opgelopen, dan stellen wij u hiervan op de hoogte per sms of whatsapp. Indien noodzakelijk zullen wij dit ondersteunen met beeldmateriaal.

Soms is een defect of probleem zeer eenvoudig op te lossen. Servicekosten voor kleine, eenvoudige of extra werkzaamheden worden bij ons dan ook niet altijd gerekend. Voor het uitvoeren van servicebeurten voor espressoapparatuur en Jura-volautomaten, hanteren wij verschillende prijscategorieën. 

Servicecategorieën voor de espressomachine worden verdeeld in 
A-, B- of C categorie. Afhankelijk van de grootte van het systeem. 

Voor Jura-machines hebben wij andere categorieën, losse servicebeurten maar ook complete revisies met onderdelenpakketten. 

Onze servicetarieven en de werkzaamheden kunt u vinden onder ‘Servicecenter’ in de menubalk.